Ερωτηματικά προκαλεί η επόμενη μέρα για την ΝΔ μετά και τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν και τα οποία ανάγκασαν, δικαιολογημένα, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να επιτεθεί με ακραίες εκφράσεις κατά του Παπαμιμίκου.


Τα κληροδοτήματα του Σαμαρά στην ΝΔ κάνουν καλά την δουλειά τους αλλά, όπως δείχνουν τα πράγματα, στο τέλος θα την πληρώσει ο Τζιτζικώστας τον οποίο υιοθέτησε ο Σαμαράς,
Η λογική του ψηφίζουν και οι περαστικοί, αρκεί να δώσουν τα δύο ευρώ και να δηλώσουν ότι είναι φίλοι, βοηθάει τα σχέδια του Σαμαρά καθώς έχοντας, από τα χρόνια της πολιτικής άνοιξης, συναλλαγές με το ΠΑΣΟΚ πιστεύει ότι θα έχει την ανάλογη βοήθεια από τους φίλους του οι οποίοι θα στέλνουν το ΠΑΣΟΚ να ψηφίζει Τζιτζικώστα.

Ο Σαμαράς στηρίζει την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα, γιατί ο Τζίτζι δεν είναι βουλευτής και κουμάντο στην Κ.Ο και κατ' επέκταση στην ΝΔ, θα αναλάβει ο Σαμαράς ως "αντ' αυτού" του Τζιτζικώστα. 
Με αυτό τον τρόπο θα του δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσει να παίζει τον ρόλο αρχηγού και κατ΄επέκταση να έχει λόγο την επόμενη μέρα στην ΝΔ. 
Οι σχέσεις μεταξύ των δύο αντρών ήταν πάντα καλές παρά του ότι στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης φάνηκε ότι υπήρχε διαφωνία μεταξύ τους. Κάθε άλλο. 
Σχέδιο έστησαν και υλοποίησαν και βάση εκείνου του σχεδίου ο Τζιτζικώστας πήρε 70%. 
Σε εκείνη την φάση εάν ο Τζιτζικώστας ήταν υποψήφιος της ΝΔ του Σαμαρά, είναι αδύνατον να έπαιρνε αυτό το ποσοστό. 
Το πούλημα που έφαγε ο Ιωαννίδης το κατάλαβε εκ' των υστέρων και για τον λόγο αυτό δεν δέχτηκε να είναι υποψήφιος με τον Σαμαρά στις βουλευτικές εκλογές. 

Δημοσίευση σχολίου