Με τα παρατράγουδα στη ΝΔ είναι ανάξιο να ασχοληθεί κανείς γιατί όπως λέει και ο Κ. Καραμανλής «το κόμμα δεν κινδυνεύει μόνο με γελοιοποίηση, αυτή έχει ήδη επέλθει, αλλά κινδυνεύει ακόμα και με διάσπαση»!


Εκείνο όμως που αξίζει να σχολιαστεί και γεννά προβληματισμούς, γιατί δείχνει το ποιοι και πώς ετοιμάζουν τον κομματικό στρατό, είναι η επίθεση του Μεϊμαράκη στα τσογλανάκια που …ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΕΘΡΕΨΑΝ.
«Τρώνε σκοπίμως το χρόνο, για να καλύψουν τις μαϊμουδιές που ετοιμάζουν με την εταιρεία που έχουν ήδη επιλέξει για να βγάλουν λεφτά, αλλά και το αποτέλεσμα που θέλουν» είπε ο Μεϊμαράκης, ΑΛΛΑ το είπε τώρα που ο ίδιος κινδυνεύει να γελοιοποιηθεί, από αυτούς που αποκάλεσε αρχίδια και μαλάκες.
Αγαπητέ κ. Μεϊμαράκη, από άλλο πλανήτη είστε;
Δεν ξέρατε και δεν ξέρετε τι συμβαίνει στη νεολαία σας;
Δεν ξέρετε όλοι εσείς οι άρχοντες, βαρόνοι και βαρονίσκοι, ότι η νεολαία σας μετέτρεψε τα πανεπιστήμια σε επιχειρήσεις, ...συμβάλλοντας στην ανάπτυξη με την διακίνηση μαύρου χρήματος;
Δεν ξέρετε δηλαδή ότι οι μπράβοι των νυχτερινών κέντρων είναι τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ;
Δεν ξέρετε δηλαδή ότι οι φοιτητές και ιδικά οι νέοι, οδηγούνται σε συγκεκριμένα μαγαζιά, από τα κομματικά σας τσογλάνια, και τα αρπάζουν από τους μαγαζάτορες με βάση τα κεφάλια που κουβαλάν κάθε βράδυ;
Δεν ξέρετε ότι για να δοθούν οι σημειώσεις, τα ίδια τσογλανάκια, απαιτούν από τους φοιτητές να οργανωθούν στην ΝΔ;
Δεν ξέρετε από πού προέρχονται οι Παπαμιμίκοι οι οποίοι έμαθαν ...και τις ΜΚΟ και τα κονομάνε;
Δεν ξέρετε ότι αυτοί οι τενεκέδες περνάνε τα μαθήματα με τις πλάτες των "ομόθρησκών σας" καθηγητών οι οποίοι τους εκπαιδεύουν …πώς θα μιζάρονται λειτουργώντας σε βάρος της κοινωνίας;
Το ξέρετε αγαπητοί κ. Μεϊμαράκηδες, γιατί και εσείς από το ίδιο σχολείο περάσατε.
Το ξέρετε όλοι γιατί το ζείτε καθημερινά. Όλοι οι τενεκέδες με τους οποίους γεμίζετε τόσα χρόνια τη βουλή, εκολαπτόμενα τενεκεδάκια υπήρξαν.
Το ξέρετε, γιατί ΕΣΕΙΣ φέρατε την χώρα σ' αυτά τα χάλια.
Το ξέρετε γιατί σας το είπαν πολλές φορές κατάμουτρα οι κλέφτες υπουργοί σας.
Θα τινάξω το σαπιοκάραβο στον αέρα είπε ο υπουργός Παυλίδης, όταν βγήκαν στο φως οι μίζες του, και κλείσατε τη βουλή για να γλυτώσουν και να γλυτώσετε.
Τώρα σκούξτε όσο θέλετε, κανείς δεν σας ακούει.
Αφήστε λοιπόν τους Παπαμιμίκους να κάνουν τη δουλειά τους και εσείς πηγαίνετε σπίτι σας, γιατί αν συνεχίσετε, ...λαγός τη φτέρη έσειε.. κακό της κεφαλής του
Χαιρετίσματα.
Α. Καλιόγλου.
ΥΓ:  Η λέξη τσογλανάκια σε καμία περίπτωση δεν πάει στα παιδιά σε όποιο χώρο και αν ανήκουν, αλλά σε όλους εμάς που επιτρέπουμε, καλλιεργούμε και δημιουργούμε τις συνθήκες ώστε η απάτη και η λαμογιά να αποτελούν πλέον πρότυπα της κοινωνίας μας. 


Δημοσίευση σχολίου