Το πολυτεχνείο συνεχίζεται καθώς κλειστό για ακόμη μια μέρα παραμένει το κέντρο της Αθήνας, με τους αγρότες να βρίσκονται στο Σύνταγμα κλιμακώνοντας τις αντιδράσεις τους στις αλλαγές που έρχονται σε ασφαλιστικό και φορολόγηση.



Χιλιάδες αγρότες από συλλόγους της Κρήτης, της Πελοποννήσου, της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και της νησιωτικής χώρας, βρίσκονται στο  Σύνταγμα προειδοποιώντας την κυβέρνηση πως αν περάσουν τα μέτρα θα γίνει… «Κιλελέρ».


Ήδη στον Πειραιά έφτασαν οι αγρότες από την Κρήτη που αναχώρησαν χθες με τα πλοία της γραμμής από το Ηράκλειο. Οι αγρότες θα μεταβούν στην Αθήνα για να πάρουν μέρος στο πανελλαδικό συλλαλητήριο και να εκφράσουν την αντίδραση τους στην φορολόγηση και το ασφαλιστικό των αγροτών.


Εκπρόσωποι της συντονιστικής επιτροπής, χαρακτηρίζουν την συμμέτοχη των αγροτών ως μαζική, υποστηρίζουν ότι δεν θα κάνουν πίσω αναμένοντας συγκεκριμένες δεσμεύσεις, αφού εκτιμούν ότι με τα νέα μέτρα θα επέλθει οριστική καταστροφή της υπαίθρου, σημειώνοντας ότι ξεκληρίζουν τον αγροτικό χώρο.


Αντιπροσωπεία των αγροτών πρόκειται να επιδώσει ψήφισμα στο υπουργείο Οικονομικών και στη Βουλή.


Δημοσίευση σχολίου