Τους περίμεναν στο Πολυτεχνείο.


Η αυγούλα (πρωί – πρωί) δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μπορεί οι εγκέφαλοι του Μαξίμου να αποφάσισαν να πάει ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας πρωί - πρωί να καταθέσει στεφάνι στο πολυτεχνείο, για να αποφευχθούν πιθανές αποδοκιμασίες αλλά οι «ταραξίες» (κατά την κυβέρνηση) πήγαν πιο νωρίς και περίμεναν τη κυβερνητική αποστολή.
Τώρα για τον Τσίπρα τις αποδοκιμασίες τις έκαναν "ταραξίες" και όχι το ότι ο ίδιος πάει στην τρόικα με τα τέσσερα αλλά στο Πολυτεχνείο εξακολουθεί να προσέρχεται ως χαζοχαρούμενος, όπως τον αποκάλεσε και ο Μεϊμαράκης. 
Γύρω στις 8, έφτασε η προπομπή της ξεφτίλας (Φλαμπουράρης, Παπάς, Βούτσης) και άρχισαν τα όργανα: συνθήματα, καφέδες στον αέρα, μπουκάλια με νερό και αποδοκιμασίες. 
Οι τρεις σωματοφύλακες του πρωθυπουργού άρχισαν τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα περιφρούρησης η οποία επέτρεψε τα εξής: 
Να καταθέσουν στεφάνι χωρίς δηλώσεις και να πει μόνο δύο λόγια ο Ν. Βούτσης ως πρόεδρος της Βουλής. Ο πρωθυπουργός να έρθει να καταθέσει στεφάνι και να φύγει χωρίς να κάνει καμία δήλωση.
Όπερ και εγένετο και το κυβερνητικό κλιμάκιο απέφυγε τα χειρότερα.



 "Πηγή:spirospero.gr"

Δημοσίευση σχολίου