Κάνει αγώνα για να παραμείνει στην εξουσία ο Τσίπρας, είναι το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε ο Βασίλης Λεβέντης μετά την κοινή συνάντηση των αρχηγών με τον πρόεδρο της δημοκρατίας.

Έπαιζαν με τα κινητά κατά την διάρκεια της σύσκεψης, είπε ο Λεβέντης και συνέχισε λέγοντας ότι τους έβλεπα πόσο χαμηλού επιπέδου είναι και απογοητεύτηκα.
Δεν υπήρχε ουσία είπε ο Λεβέντης και ανέφερε ότι αυτοί οι πολιτική δεν ξέρω αν είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα μεγάλα προβλήματα της χώρας.
"Εγώ είμαι πολιτικός μηχανικός και έμαθα να παίρνω αποφάσεις για να δίνω λύσεις" είπε ο Β. Λεβέντης στην πρωινή εκπομπή του ΜEGA.
 Στην ίδια εκπομπή σε παρέμβασή του ο κ. Σηφάκης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Γρενάμπλ στη Γαλλία, ανέφερε ότι την Ελλάδα πρέπει να την κυβερνήσουν ικανοί άνθρωποι. Χρειάζονται άνθρωποι που να ξέρουν να κάνουν πρόσθεση, πολλαπλασιασμό και διαίρεση, είπε θέλοντας να δείξει ότι αυτή την στιγμή οι πολιτικοί είναι ανίκανοι.
Λειψανδρία στον χώρο της πολιτικής είναι το συμπέρασμα του Βασίλη Λεβέντη και του καθηγητή κ. Σηφάκη.
Οι πολιτικοί που συναντώ είναι διαπλεκόμενοι και ψεύτες ήταν τα τελευταία λόγια του κ. Λεβέντη και συμπλήρωσε ότι στεναχωριέται ο λαός όταν βλέπει ανάξιους.  

Δημοσίευση σχολίου