Οι γνωστοί άγνωστοι σε ρόλο αποστάτη στη ΝΔ.
Ο άγνωστος πόλεμος στη ΝΔ για τον οποίο η Ντόρα έκανε λόγο και μίλησε για διάσπαση-επιθυμούν τη διάλυση της ΝΔ- είπε χαρακτηριστικά, έχει ονοματεπώνυμο και ακούει στο όνομα Αντώνης Σαμαράς.

Αυτό που θέλει ο Σαμαράς για την ΝΔ είναι απλό. Ένας φασιστικός χώρος τύπου Λεπέν.
Το σχέδιο δεν είναι καινούργιο, ούτε είναι δημιούργημα του Σαμαρά, αλλά υπακούει στην πολιτική που θέλει να επιβάλει η οικονομική άρχουσα τάξη, στην Ευρώπη.
Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στο ότι ο Φασισμός δεν πέθανε με τον θάνατο του Χίτλερ, αλλά μεταλαμπαδεύτηκε με την εντολή να αλώσει όλους τους θεσμικούς φορείς κράτους και κοινωνίας και όταν το πετύχει να ξεδιπλώσει την πολιτική του.
Στην Ελλάδα οι Σαμαράς, Τζιτζικώστας, Βορίδης, Γεωργιάδης και άλλη τέτοιοι τύποι έχουν αναλάβει αυτόν ακριβώς τον ρόλο.
Αν γυρίσουμε πίσω τον χρόνο και δούμε ποια ονόματα πλαισίωσαν τον Σαμαρά όταν ξεκίνησε την πολιτική άνοιξη θα διαπιστώσουμε την αλήθεια της προαναφερθείσας θέσης.
Η πολιτική του μορφώματος Σαμαρά που θέλουν να επιβάλουν στη ΝΔ, δεν είναι τίποτε άλλο παρά φασισμός και χρησιμοποιούν τα πάντα για να το πετύχουν χωρίς να πιστεύουν τίποτε από όσα λένε.
Θυμηθείτε το όνομα Μακεδονία. Με λάβαρο το όνομα έριξαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη και στη συνέχεια, όταν πρωθυπουργός έγινε ο Σαμαράς, ήταν έτοιμοι να ξεπουλήσουν τα πάντα. Δεν έχουν κανέναν και κανενός είδους φραγμό προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους.
Δεν είναι δεξιοί, αριστεροί η κεντρώοι. Είναι τα πάντα, έχουν ανάλογη παιδία και θα τους βρεις παντού. Κυριάρχησαν στο ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, εξ ου και συνεργασία φασιστοΣαμαρικών με φασιστοΣημιτικούς επι πρωθυπουργίας Σημίτη.
Σήμερα αυτό που διαδραματίζεται στην ΝΔ δεν είναι τίποτε άλλο από την μάχη Καραμανλή - Σαμαρά.
Αυτή την φορά ως δόρυ, οι φασίστες, χρησιμοποιούν τον Τζιτζικώστα και όλο το φιάσκο που δημιουργήθηκε οφείλεται αποκλειστικά σε αυτούς, που ελέγχουν τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ με Παπαμιμίκους.
Όχι μόνο δεν έχει άδικο, αλλά ξέρει πάρα πολύ καλά η Ντόρα που απευθύνεται όταν λέει  «Μίλησα για συμφέροντα που επιθυμούν τη διάλυση της ΝΔ. Δεν είναι η ώρα να τα ονοματίσω, αλλά εάν συνεχίσουν την ευγενή προσπάθειά τους θα το κάνω»
Σε αυτόν τον πόλεμο υπάρχουν ήδη νικητές και αυτοί είναι οι φασίστες γιατί πέτυχαν να δημιουργήσουν τέτοιο χάσμα στο εσωτερικό της ΝΔ που ο νέος αρχηγός θα είναι αδύνατον να διαχειριστεί.
Αν λοιπόν στα μεγάλα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μεταξύ των μονομάχων και τα οποία μεταφέρθηκαν στη βάση, προσθέσει κανείς τα 170εκ. των χρεών του κόμματος, αλλά και την πλήρη ταύτιση της ΝΔ με τα μνημόνια χωρίς δυνατότητα υιοθέτησης άλλης πολιτικής, το μέλλον της ΝΔ είναι σκοτεινό και αβέβαιο και ο στόχος της διάλυσής που επεδίωξε ο Σαμαράς, έχει σοβαρές πιθανότητες να πετύχει.



Δημοσίευση σχολίου