Είχε τελειώσει η νεκρώσιμη ακολουθία μπροστά στο φέρετρο με τη σορό του Στέφανου Στεφάνου χθες στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.
Ο Μανώλης Γλέζος, μεταξύ αυτών που εκφώνησαν επικήδειους λόγους, τελείωνε λέγοντας, απευθυνόμενος στον νεκρό, ότι η εξουσία, που σε καταδίωκε, σου στέλνει στεφάνι... Και συμπλήρωσε κάτι σχετικό με το ότι «είναι ρεζιλίκι και ντροπή».
Οι παρόντες στη μικρή εκκλησία «πάγωσαν». Δίπλα στο φέρετρο ήταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι υπουργοί Νίκος Φίλης, Αριστείδης Μπαλτάς, Πάνος Σκουρλέτης κι άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. 
Άκουσαν ψύχραιμοι τον εκφωνούντα τον επικήδειο και δεν αντέδρασαν.
Τι να πουν, άλλωστε. Πήγαν να τιμήσουν τον νεκρό, τον παλαιό αγωνιστή και σύντροφο, ο οποίος, από το καλοκαίρι, τον Ιούλιο, με τα προβλήματα στην κυβέρνηση με την Αριστερή Πλατφόρμα, τόνιζε: «Να στηρίξουμε με νύχια και με δόντια την κυβέρνηση».
Βγαίνοντας από την εκκλησία ο Αλ. Τσίπρας χαιρέτησε τον Μαν. Γλέζο με χειραψίακαι τον φίλησε. Αίσθηση προκάλεσε σ’ αυτούς που είχαν δει τη σκηνή προηγουμένως.
Και η αντίδρασή τους άμεση: Συγκρίνετε τη συμπεριφορά του νέου με αυτήν του υβριστή. 
Έδειξε πώς αντιδρά και φέρεται ο ηγέτης και μάλιστα μπροστά στη σορό του αγωνιστή που τον σέβεται και πήγε να τον τιμήσει.
Ο ίδιος και τα στελέχη της κυβέρνησης και του κόμματος πήγαν, δεν μίλησαν, στάθηκαν απλώς μπροστά στο φέρετρο, σεβόμενοι τον νεκρό και τιμώντας τη μνήμη και τους αγώνες του.

Να λοιπόν πώς ξεχωρίζουν οι άνθρωποι...
Τα παραπάνω γράφτηκαν στην Εφημερίδα των συντακτών θέλοντας να θίξουν τον Μανώλη Γλέζο.

Ως συντάκτης του άρθρου υπογράφει ο ΝΙ.Κ 

Δείτε τώρα γιατί και πως πληρώνει ο Τσίπρας αυτούς που βάζει να βρίζουν τον Γλέζο τον οποίο στη συνέχεια αγκαλιάζει και φιλά:

Με κοινή υπουργική απόφαση του υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδη Μπαλτά και του υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρου Κοντονή, διορίστηκαν νέα διοικητικά συμβούλια στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας ("Σπύρος Λούης") και στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης.
Νέος πρόεδρος του ΟΑΚΑ ορίστηκε ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Νίκος Κιάος. Στο ΕΑΚ Θεσσαλονίκης ανέλαβε χρέη προέδρου ο Κωνσταντίνος Αμπατζάς, δικηγόρος στο επάγγελμα. Η θητεία των δύο διοικητικών συμβουλίων είναι διετής. Αναλυτικά οι συνθέσεις:
ΟΑΚΑ: Κιάος Νικόλαος (αναπληρωτής Γιάκας Δημήτριος), Αρκούδης Ηλίας (αναπληρωτής Ντάφλος Γεώργιος), Μανταλούφας Μάρκος (αναπληρωτής Αγγελόπουλος Παναγιώτης), Πανταζίδης Αναστάσιος (αναπληρωτής Μανωλεδάκης Θεόδωρος), Δημοπούλου Στεφανία (αναπληρώτρια Γκούφα Αναστασία), Δραγώνας Κωνσταντίνος (αναπληρωτής Χριστακίδης Χρήστος), Συναδινός Πέτρος (αναπληρωτής Σταματόπουλος Ιωάννης), Αλικάκος Γεώργιος (αναπληρωτής Τερζής Αθανάσιος), Πατούλης Γεώργιος (αναπληρωτής Σταθούλης Σπυρίδων). Ως πρόεδρος ορίστηκε ο Νίκος Κιάος, αντιπρόεδρος ο Ηλίας Αρκουλής και γραμματέας ο Μάρκος Μανταλούφας.
Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης: Αμπατζάς Κωνσταντίνος (αναπληρωτής Γρηγοριάδης Παύλος), Κασσιμάτης Γεώργιος (αναπληρωτής Απόστολος Τριανταφυλλίδης), Ακριτίδης Δημήτριος (αναπληρωτής Μπάλτος Αθανάσιος), Παπαδιδασκάλου Φιλώτας (αναπληρωτής Κατσιάνης Αλέξανδρος), Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος (αναπληρωτής Αδαμίδης Αλέξανδρος), Γιαννίτση Αναστασία (αναπληρωτής Ιωαννίδης Κωνσταντίνος), Σαράφης Δημήτριος.




Δημοσίευση σχολίου