Οι αντιδράσεις του κόσμου πυργώνουν σε πολλές περιοχές της χώρας.
Στην Κω στο χωρίο Πύλι οι κάτοικοι άναψαν παντού φωτιές και απέκλεισαν το δρόμο προς το στρατόπεδο. Η ένταση κορυφώθηκε κατά την διάρκεια διαμαρτυριών για την δημιουργία των hot-spot.
Στη Σπάρτη θερμό επεισόδιο έγινε στο πολιτικό γραφείο του Λεωνίδα Γρηγοράκου.
Επεισόδια στην Κώ. 

  Ο Παναγιώτης Λ. από το Γεράκι, εργάτης και αγρότης στο επάγγελμα, ήρθε στη Σπάρτη για να βγάλει λεφτά από το ATM το οποίο βρισκόταν κάτω από το γραφείο του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκου.

Όπως λέει ο ίδιος, εκείνη την ώρα βγήκαν κάποιοι από το γραφείο του Λεωνίδα Γρηγοράκου στο μπαλκόνι και ένας άνδρας ειρωνεύτηκε τον κόσμο την ώρα που έβγαζε χρήματα λέγοντας χαρακτηριστικά, ''καθίστε εκεί και περιμένετε στον ήλιο για 60 ευρώ''!

Έπειτα ο ίδιος, αντιδρώντας, αυτό που έκανε ήταν να ανεβεί στα γραφεία του βουλευτή και να τους ζητήσει το λόγο.

«Αλλα μας έλεγες και άλλα κάνεις τώρα» φώναξαν οι αγρότες στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας Σταύρο Αραχωβίτη.

Γρηγοράκος και Αραχωβίτης. Να μην ξεχνάμε ότι αυτούς εμείς τους στείλαμε στη βουλή. 


Ομάδα αγροτών από την περιοχή του Ευρώτα και της Μάνης, σήμερα στις 10.30 το πρωί, αντιλαμβανόμενοι ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης, βρίσκεται στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Σπάρτη και συναντάται με εκπροσώπους επαγγελματικών τάξεων, έφυγαν από το μπλόκο και πήγαν και εισέβαλαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, διακόπτοντας την συνάντηση.

Εκεί οι αγρότες επιτέθηκαν λεκτικά στο βουλευτή επισημαίνοντάς του πως ήταν μαζί τους κι άλλα τους έλεγε στις προηγούμενες κινητοποιήσεις που έκαναν επί κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κι άλλη είναι σήμερα η στάση του, ενώ τον κάλεσαν σε έντονο ύφος να μην ψηφίσει το ασφαλιστικό και το φορολογικό προσχέδιο νόμου της κυβέρνησης όταν αυτό έρθει στην Βουλή. «Ήσουν η τελευταία μας ελπίδα» φώναζε ένας αγρότης στο βουλευτή, ο οποίος του ανταπαντούσε, «δεν ήμουν, είμαι η ελπίδα σας», σε έναν έντονο χαρακτηριστικό διάλογο.

Οι αγρότες στη συνέχεια αποχώρησαν για τα μπλόκα. Σε δηλώσεις του για το επεισόδιο ο βουλευτής επισήμανε: «Σήμερα το πρωί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Σπάρτη είχαμε συνάντηση, ύστερα από πρόσκληση που τους κάναμε, με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων του νομού Λακωνίας, επαγγελματο-βιοτέχνες και εμπόρους. Κατά την διάρκεια της συζήτησης εισέβαλε στα γραφεία μια ομάδα αγροτών, οι οποίοι με έντονο τρόπο εξέφρασαν την άποψή τους για την πρόταση του ασφαλιστικού και διαμαρτυρήθηκαν εντόνως γιατί δεν είχαν κληθεί. Τους απάντησα ότι μέσα σ' αυτή την εβδομάδα αναμένουμε εξελίξεις για τους αγρότες, οπότε αμέσως μετά την ανακοίνωση των εξελίξεων θα τους καλέσω σε συνάντηση, έτσι ώστε να συζητήσουμε. Κατόπιν αυτών οι αγρότες αποχώρησαν και η συζήτηση με τους επαγγελματο-βιοτέχνες και τους εμπόρους συνεχίστηκε κανονικά».
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου