Οργισμένοι οι κάτοικοι στον δήμο Παιονίας για την τραγική κατάσταση με το προσφυγικό. Προπηλακίστηκε ο τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Παραστατίδης
Αποδέκτης της οργής της τοπικής κοινωνίας στον δήμο Παιονίας Κιλκίς, για την κυβερνητική αδράνεια στο προσφυγικό και το χάος που έχει δημιουργηθεί στην Ειδομένη, έγινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς Θόδωρος Παραστατίδης
Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο κ. Παραστατίδης προπηλακίστηκε άγρια κατά τη διάρκεια συκέντρωσης κατοίκων του δήμου Παιονίας για το προσφυγικό.

Οι περίπου 600 κάτοικοι συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο στο Πολύκαστρο του Κιλκίς, προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους για το προσφυγικό, καθώς θεωρούν ότι η κατάσταση στην περιοχή τους με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες είναι εκτός ελέγχου.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν και άλλοι τοπικοί βουλευτές, αλλά όταν επιχείρησε να πάρει πρώτος τον λόγο ο κ. Παραστατίδης, προπηλακίστηκε σε πολύ έντονο βαθμό από μερίδα κατοίκων.
Ο ίδιος ο βουλευτής, μιλώντας στο ΑΜΠΕ, υποστήριξε ότι ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής αυτοί που του επιτέθηκαν φραστικά, εξαναγκάζοντάς τον σε αποχώρηση. Το επεισόδιο καταδίκασε και ο βουλευτής της Ν.Δ., Γιώργος Γεωργαντάς, ο οποίος επίσης ήταν «παρών» στην εκδήλωση. «Υπήρχαν κάποια άτομα άγνωστα σε μένα, όμως γνωρίζοντας την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής, μπορώ να πω ότι τουλάχιστον οι μισοί ήταν κάτοικοι με ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο τους» υπογράμμισε.
Χαρακτηριστικές της τραγικής κατάστασης είναι οι χθεσινές δηλώσεις του αντιδήμαρχου Παιονίας, Κ. Νεμετζή.  «Οι κάτοικοι της Ειδομένης λένε ότι στο τέλος θα πάρουν τα όπλα», τόνισε χαρακτηριστικά, κάνοντας παράλληλα λόγο για άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου από διάφορες χώρες που «κανείς δεν ξέρει από πού είναι και οι οποίοι κάνουν κουμάντο στην Ειδομένη», διαχωρίζοντας οργανώσεις όπως το Χαμόγελο του Παιδιού και οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα.
 "Πηγή:voria.gr"





Δημοσίευση σχολίου