Διάφορα κολπάκια αριστερής φαντασίωσης εφευρίσκονται από τα κυβερνητικά στελέχη προκειμένου να δικαιολογούν τον αριστερό τρόπο εφαρμογής των μνημονίων που ψήφισαν οι μνημονιακοί προκάτοχοι τους οι οποίοι, ως γνωστόν, έσωζαν την Ελλάδα.


Οι νέες εξελίξεις που δρομολογήθηκαν εν μέσω δακρύων, είχαν ως αποτέλεσμα την μεταφορά του λιμένος στην ΚΟΣΚΟ. Η αλήθεια είναι ότι ένα λιμανάκι χάθηκε αλλά η θλίψη στην βάση ήταν μεγάλη και προκειμένου να εκτονωθούν τα αριστερά ένστικτα των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, οι υπαίτιοι της απώλειας του λιμένος θα τιμωρηθούν ενόψει του "ριζοσπαστικού" ανασχηματισμού που θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.
Ο Τσίπρας βαρέθηκε να ακούει τον Κυριάκο να ζητάει εκλογές και την Φώφη που τον έπρηξε με την οικουμενική και πέταξε το μπαλάκι του ανασχηματισμού.
Θα φάω τον Ευκλείδη είπε ο Τσίπρας αν και οι πληροφορίες λένε ότι ο Ευκλείδης βαρέθηκε να κάνει τον αριστερό μαλάκα και διαμήνυσε στον Τσίπρα ότι η θα γίνει κανονικός δεξιός μνημονιακός η πάει σπίτι του. 
Εγώ δεν θα γελοιοποιηθώ όπως ο Καραγκιόζης που έκλαιγε γιατί υπέγραψε την πλήρη ιδιωτικοποίηση του λιμανιού, είπε ο Ευκλείδης στον Τσίπρα. 
Θα παραμείνω υπουργός μόνο εάν ξεκαθαρίσουμε ότι εμείς και ο Μητσοτάκης είμαστε ΕΝΑ. 
Χώνεψέ το ρε Αλέξη, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ, απλά εμείς στεκόμαστε από αριστερά όπως σε βλέπω, ενώ ο Κυριάκος από δεξιά όπως σε βλέπω. 
Όπως με βλέπεις όμως, ο Κυριάκος είναι από αριστερά και εμείς από δεξιά.

Απορώ τι δεν καταλαβαίνεις;     

Δημοσίευση σχολίου