«Η καλύτερη τιμή για το Πολυτεχνείο είναι η συνέχιση των αγώνων ενάντια σε όλες τις κυβερνήσεις που έχουν ψηφίσει μνημόνια που έχουν ψηφίσει και ψηφίζουν αντεργατικά αντιλαϊκά μέτρα όπως είναι η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι πραγματικοί παραχαράκτες, δηλαδή, της ιστορίας και των αγώνων του Πολυτεχνείου και βεβαίως όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε στην πορεία του Πολυτεχνείου, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
 
«Η καλύτερη τιμή είναι η συνέχιση του αγώνα ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα που φέρνει κρίσεις, πολέμους, φτώχεια και ανεργία. Είναι η πάλη ενάντια σε όλους τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς και ενώσεις όπως το ΔΝΤ, η ΕΕ και το ΝΑΤΟ, μέχρι να έλθει στην εξουσία πραγματικά ο ελληνικός λαός, οι λαοί όλου του κόσμου» κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.
 
Η συγκέντρωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για την επέτειο του Πολυτεχνείου έγινε στην οδό Σταδίου. Οι διαδηλωτές στη συνέχεια συγκρότησαν πορεία η οποία κατευθύνεται προς την αμερικανική πρεσβεία περνώντας μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων.

Δημοσίευση σχολίου