Οδηγούμαστε στην κάλπη και είναι πολύ βασικό να θυμόμαστε όλες αυτές τις Αντουανέτες που και σήμερα ζητούν την ψήφο μας για να μας σώσουν.
Τι άλλαξε αλήθεια από το Καραμανλής η τανκς μέχρι σήμερα;
Τα διλλήματα σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ως μόνο στόχο είχαν τον εγκλωβισμό των ψηφοφόρων και τίποτε άλλο και φτάσαμε σήμερα, μετά το η αλλάζουμε η βουλιάζουμε  να ψάχνουμε ακόμα το σωσίβιο γιατί η αλλαγή έγινε για να μην βουλιάξουμε, αλλά το μόνο που έφερε είναι πείνα.
Πείνα στην Ελλάδα του 2015 χωρίς ποτέ κανείς μέχρι σήμερα να μας πει το γιατί.
Μόνο φθηνά συνθήματα του τύπου "μαζί τα φάγαμε" έπεσαν στο τραπέζι αλλά η πραγματική αιτία δεν ειπώθηκε ποτέ.
Την πραγματική αιτία όμως οφείλουμε να θυμόμαστε την ώρα που εμείς και η κάλπη θα καθορίσουν και θα σφραγίσουν το μέλλον όλων για πολλές γενιές.
Πρέπει να θυμόμαστε ότι όλοι αυτοί οι τύποι που κυβέρνησαν αλλά και οι όψιμοι συνοδοιπόροι τους, στα χνάρια των μνημονίων, είναι ίδιοι. Καθόλου δεν διαφέρουν οι επιλογές του Τσακαλώτου, από αυτές του Παπαντωνίου, του Αλογοσκούφη, του Παπακωνσταντίου, των γερακιών του Σημίτη (Χριστοδουλάκης υπουργός οικονομικών) γιατί αυτοί ήταν και είναι απλές μαριονέτες σε ένα θέατρο, όπου ο αόρατος κόσμος που κρύβεται πίσω του ...όταν τρώει δεν μιλάει.
Αν γυρίσουμε πίσω στον χρόνο θα δούμε ότι από την εποχή του Μητσοτάκη οι μαύρες γραβάτες του ΔΝΤ μπαινόβγαιναν στην Ελλάδα για να προσφέρουν "εμπειρογνωμοσύνη". Από τότε το νεοφιλελεύθερο κατεστημένο έστησε τους Αλογοσκούφη - Ξαφά για να υλοποιηθούν τα σχέδια του γκουρού του νεοφιλελευθερισμού, τότε υπουργού οικονομικών Στέφανου Μάνου.
Τι διαφορετικό έκανε από τον Τσακαλώτο ο Αλογοσκούφης όταν ξεπούλησε τον ΟΤΕ στην Deutsche Telecom και πόσο αλήθεια διαφέρει από ο Τσίπρας από τον Μητσοτάκη όταν και οι δύο ανακοινώνουν και ψηφίζουν δημοσιοοικονομικά μέτρα που επιβάλλουν τα παιδιά της σχολής του Σικάγου;
Σε τι διαφέρει ο Τσίπρας από τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά αφού όλοι αποδέχονται το χρέος και μας σώζουν εφαρμόζοντας τις επιταγές των δανειστών;
Ποιός σήμερα και γιατί οδηγεί την χώρα σε εκλογές την στιγμή που για το δημοψήφισμα φώναζαν ότι η Ελλάδα δεν αντέχει άλλες εκλογές και η οικονομία καταστρέφεται;
Η Μέρκελ σήμερα λέει ότι οι εκλογές δεν είναι μέρος του προβλήματος, αλλά μέρος της λύσης, που σημαίνει ότι αφού ελέγχει τον Τσίπρα θέλει πλέον να στήσει μία κυβέρνηση μαϊμού με όλους μαζί και απέναντι να είναι η Χρυσή Αυγή το ΚΚΕ και ο Λαφαζάνης.
Με αυτό τον τρόπο γερμανικές μαριονέτες θα δυναστεύουν και θα ληστεύουν την χώρα και οι γουρουνάνρωποι της Ευρώπης θα λένε ότι η ληστεία γίνεται με την θέληση του λαού.
Η πρακτική που εφαρμόζουν οι δανειστές είναι συνηθισμένη και πάντα πιάνει όταν έχεις ένα ανεπαρκές πολιτικό προσωπικό το μόνο εμπόδιό τους πλέον είμαστε εμείς με την ψήφο μας.
Αφού λοιπόν πιστεύουν ότι μας άφησαν χωρίς δικαίωμα επιλογής και ο μόνος δρόμος είναι τα μνημονιακά κόμματα μαϊμούδες, μπορούμε να τους κάνουμε να παραμιλήσουν.
Το 62% του OXI είναι κοντά.  
γράφει η Ελλη. 


  

Δημοσίευση σχολίου