Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες μέσω ΑΣΕΠ πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο επόμενο άμεσο χρονικό διάστημα.



Αναλυτικά:
- 226 θέσεις ανοίγουν στον χώρο της Υγείας με τους ενδιαφερόμενους να πρέπει να κάνουν τις αιτήσεις μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου. Ο εν λόγω διαγωνισμός αφορά πτυχιούχους ΑΕΙ και υποψήφιους υποχρεωτικής εκπαίδευσης, ενώ από τις 17 Νοεμβρίου και ως την 1 Δεκεμβρίου θα τρέξει άλλος διαγωνισμός για την πρόσληψη πτυχιούχων ΤΕΙ και απόφοιτους λυκείου.
- 12 θέσεις τεχνιτών και διοικητικών στη ΔΕΗ και τον ΔΕΔΔΗΕ. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων πρέπει να υποβληθούν έως τις 16 Νοεμβρίου.
- Στις 20 Νοεμβρίου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τον διαγωνισμό της ΥΠΑ για ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Από 12 Νοεμβρίου ξεκίνησε η διαδικασία καταγραφής των αδιόριστων επιτυχόντων του ΑΣΕΠ για την κάλυψη 2.000 κενών θέσεων.
- 318 εργάτες, γυμναστές, καθηγητές μουσικής θα κληθούν να καλύψουν 318 κενές θέσεις που υπάρχουν σε 47 δήμους της χώρας.
Υπενθυμίζεται ότι στις 16 Νοεμβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη 154 εποχικών υπαλλήλων στα ΕΛΤΑ.


Δημοσίευση σχολίου