Ανησυχούν στη ΝΔ για την αποχή και την γενικότερη αδιαφορία του κόσμου σε σχέση με τις εκλογές της 22 Νοεμβρίου. Η πρόταση Μεϊμαράκη για σύντομες εκλογές αποδεικνύεται "προφητική" με αποτέλεσμα μεγάλη μερίδα των στελεχών του κόμματος να υποστηρίζει να μην υπάρξει δεύτερος γύρος αλλά ο αρχηγός να εκλεγεί βάση των αποτελεσμάτων της πρώτης ψηφοφορίας.



Έτσι πιστεύουν ότι θα εξουδετερωθεί και ο Σαμαράς ο οποίος κατέβασε λαγό τον Γεωργιάδη για να υποστηριχτεί ο εκλεκτός του στον δεύτερο γύρω.

Από την Κρήτη ο Κυριακός Μητσοτάκης απευθύνει έκκληση προς τα μέλη του κόμματος, να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές, ενώ παράλληλα ασκεί κριτική στην κυβέρνηση θεωρώντας ηθικό αυτουργό τον Φίλη για την κατάσταση που δημιουργήθηκε και όπλισε το χέρι ακραίων στοιχείων να επιτεθούν στον Κουμουτσάκο. 

Παρά τις εκκλήσεις όλων ο κίνδυνος απαξίωσης των εσωκομματικών εκλογών φοβίζει τους πάντες και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από στελέχη της ΝΔ, διαρρέει ότι όσοι δεν πάνε να ψηφίσουν δεν θα είναι πια μέλη του κόμματος







Δημοσίευση σχολίου