Πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου του μιούζικαλ «Nine» των Arthur Kopit και Maury Yeston σε απόδοση από τα ιταλικά του Mario Fratti και βασισμένο στο 8 1/2 του Fellini στο Πάνθεον. 


Η Κατερίνα Παπουτσάκη στο μιούζικαλ υποδύεται την ερωμένη του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και φεύγει για τη Βενετία.
 Η εμφάνισή της και κυρίως ο σέξι χορός της ήταν από τα highlights του μιούζικαλ, με τους θεατές από κάτω να μην παίρνουν τα μάτια τους από πάνω της.


Το μιούζικαλ είναι βασισμένο στην αυτοβιογραφική ταινία του Φεντερίκο Φελλίνι 8 1/2, το Nine, αφηγείται την κρίση και το αδιέξοδο στην προσωπική και καλλιτεχνική ζωή του Γκουίντο Κοντίνι, ενός σκηνοθέτη του κινηματογράφου που νιώθει την έμπνευσή του να στερεύει. 


Την ίδια στιγμή το ιδιότυπο πλέγμα σχέσεων από τις γυναίκες του περιβάλλοντος του, λειτουργεί ως πρόσθετη δυσκολία και θα τον μπλέξει ακόμα περισσότερο.


O Βασίλης Χαραλαμπόπουλος εξαιρετικός, με αυτήν την ‘επιβλητική’ παρουσία του πάνω στη σκηνή, δίνει τον καλύτερο εαυτό του, άλλοτε μέσα από το χιούμορ, άλλοτε μέσα από τη συγκίνηση, κάνοντας το κοινό να ανατριχιάσει με την αναφορά και μόνο της λέξης … “Μαμά”…, η Μάρω Κοντού, αρχοντική, προκαλεί έντονα συναισθήματα και μόνο με την παρουσία της πάνω στη σκηνή, η στυλάτη Κατερίνα Λέχου, η επίμονη κι αυστηρή κριτικός Νάντια Μπουλέ, η Αγορίτσα Οικονόμου, σε ρόλο έκπληξη, ενθουσίασε το κοινό με τη ‘γαλλική της τρέλα’, η αισθησιακή Κατερίνα Παπουτσάκη και η πιστή σύζυγος Τάνια Τρύπη, μαζί με 14 υπέροχες ηθοποιούς και χορεύτριες, αποτέλεσαν εγγύηση για το άρτιο αποτέλεσμα.


Ξεχωριστή παρουσία η Έλενα Παπαρίζου!!! Υπέροχη μέσα στο φινετσάτο κόκκινο φόρεμα της, απογείωσε με την ερμηνεία της ως ‘Σαρακίνα’ την μουσική παράσταση. Κέρδισε, όπως ήταν φυσικό, με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της, το παρατεταμένο χειροκρότημα των ακροατών.


Η 12μελής ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη, ‘ανέβασε’ σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο την ήδη ξεχωριστή παράσταση.


Την πρεμιέρα της παράστασης, απόλαυσε πλήθος κόσμου. Ανάμεσά τους οι: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Κατερίνα Καινούργιου, Μαρί Κυριακού, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Γιώργος Καπουτζίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Βίκυ Βολιώτη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Νίκος Ορφανός, Χρήστος Φερεντίνος και πολλοί ακόμη από τον καλλιτεχνικό χώρο.



Δημοσίευση σχολίου