Έντονη ενόχληση στους Ανεξάρτητους Έλληνες, στο κόμμα του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, φαίνεται πως προκάλεσε η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Ο Καμμένος βλέπει ότι η φασιστική πτέρυγα της ΝΔ κυριάρχησε με την εκλογή Μητσοτάκη.
Ο Καμμένος ευθέως κάνει λόγο για τον φασισμό που εισχώρησε μέσα στα αστικά κόμματα και συνδέει τους Μητσοτάκη, Γεωργιάδη, Βορίδη και Σαμαρά με τα αντίστοιχα φασιστοειδή του ΠΑΣΟΚ που κυριάρχησαν επί εποχής Σημίτη.
Σε σχετική ανακοίνωση, που εκδόθηκε από την εκπρόσωπο Τύπου, Μαρίνα Χρυσοβελώνη διατυπώνεται ο ισχυρισμός ότι οι ΑΝ.ΕΛ «αποτελούν το μόνο συνεχιστή της πορείας που χάραξε και εφάρμοσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής».
Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής:
«Πρόκειται για τα παιχνίδια της μοίρας. Ο κ. Σαμαράς που έριξε την κυβέρνηση Κων. Μητσοτάκη βοήθησε τον γιο του να γίνει πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Ενεργό συμμετοχή βέβαια σ' αυτό είχαν και οι σκληροπυρηνικοί ψηφοφόροι του σημιτικού μπλοκ που είναι προφανές ότι βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με ακροδεξιά στοιχεία όπως ο Αδ. Γεωργιάδης, δηλαδή με τους υβριστές του Κ. Καραμανλή.
Η Νέα Δημοκρατία θα γίνει πλέον ένα σκληρό νεοφιλελεύθερο κόμμα που θα εξυπηρετεί μόνο τους σκοπούς της ολιγαρχίας, χάνοντας κάθε λαϊκό έρεισμα.
Είναι φανερό ότι σ' αυτές τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, οι δύο τάσεις συγκρούστηκαν και οι διαθέσεις των ψηφοφόρων διχάστηκαν.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με τις αρχές τους αποτελούν το μόνο συνεχιστή της πορείας που χάραξε και εφάρμοσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Δημοσίευση σχολίου