Απόπειρα δολοφονίας του πολέμιου των Βρυξελλών Νάιτζελ Φάρατζ ήταν όπως όλα δείχνουν το "τροχαίο ατύχημα" (η φωτό στο εξώφυλο είναι από το αεροπορικό "ατύχημα" του 2010) που είχε ο ηγέτης του UKIP ο οποίος έχασε τον έλεγχο του Volvo που οδηγούσε για να βγει εκτός δρόμου μετά από δολιοφθορά που υπέστησαν οι τροχοί του οχήματος και επιβεβαιώνει η γαλλική αστυνομία. 

 
Μετά την  Γαλλίδα Μαρί Λεπέν την εκπρόσωπο της γαλλικής Δεξιάς και βασικού αντιπάλου του Βερολίνου και των Βρυξελλών που το γαλλικό ΣΔΟΕ αποφάσισε να κυνηγήσει ως ύποπτη για φοροδιαφυγή, το αυταρχικό Σύστημα που κυβερνάει την ΕΕ επιχειρεί να βγάλει από την μέση και τον Ν.Φάρατζ.  
Το "ατύχημα" έγινε στην γαλλική ύπαιθρο όταν ο Νάιτζελ Φάρατζ επέστρεφε με το αυτοκίνητό του από τις Βρυξέλλες στην Βρετανία και συγκεκριμένα στο Κεντ όπου βρίσκεται και το σπίτι του.  
Μια ρόδα η οποία είχε "λασκαριστεί" χαλάρωσε με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προκειμένου να πέσει στα φορτηγά που ερχόντουσαν από το απέναντι ρεύμα ο πρόεδρος του UKIP δρώντας ψύχραιμα και γρήγορα έριξε το αυτοκίνητό του πάνω στις μπάρες, τις έσπασε και βγήκε εκτός δρόμου.  
Στις έρευνες τις αστυνομίας προέκυψε ότι είχαν "ξεβιδωθεί" και οι τέσσερις τροχοί μην αφήνοντας καμιά αμφιβολία ότι επρόκειτο περί απόπειρας δολοφονίας.   "Υπήρχε ένας μεγάλος τομέας έργων πάνω στον αυτοκινητόδρομο με αυτοκίνητα να πηγαίνουν μπρος-πίσω στην ίδια πλευρά, όταν κατάλαβα ότι δεν μπορούσα πλεόν να στρίψω το τιμόνι, κατέβασα ταχύτητα, φρενάρισα  και τότε ένας από τους τροχούς βγήκε!
Κατεύθυνα το αυτοκίνητο όσο γ.....(bloody αναφέρει ο Βρετανός πολιτικός και έχει αυτή την έννοια περίπου) πιο γρήγορα μπορούσα για να αποφύγω τα φορτηγά και οτιδήποτε άλλο.   Όταν κατέφθασαν οι αστυνομικές Αρχές είπαν στον Ν.Φάρατζ ότι υπήρξε θύμα κακόβουλης πράξης. "Η γαλλική Αστυνομία εξέτασε το όχημα και είπε κάποιες φορές ένας τροχός μπορεί να λασκάρει, αλλά όχι και οι τέσσερις" είπε ο Ν.Φάρατζ.  

Όταν ρωτήθηκε ποιος θεωρεί ότι είναι ο ύποπτος είπε "δεν έχω ιδέα, αλλά με τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε η ζωή μου τα τελευταία 2,5 χρόνια τίποτα δεν με εκπλήσσει." 
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
pronews.gr
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου