Σε όλους είναι γνωστό ότι για τον Γιάνη Βαρουφάκη δεν υπάρχει μέση οδός. Ο άνθρωπος η θα έχει φανατικούς φίλους η άσπονδους εχθρούς. Γνωστό είναι επίσης ότι το μιντιακό σύστημα έπεσε επάνω του για να τον απαξιώσει και να τον αποδομήσει πλήρως  γιατί ο Γιάνης είναι ότι θα ήθελαν να είναι οι πολιτικοί μαριονέτες αλλά δεν μπορούν αλλά και γιατί ο Γιάνης …δεν συμφέρει.



Πολλές φορές από αυτό εδώ το blog έχουμε αναφερθεί στον Γιάνη υποστηρίζοντας ότι ο Γιάνης έχει δίκιο και ότι αυτό θα φανεί και θα καταγραφεί στο μέλλον, όποιον τρόπο και αν επιλέξουν οι πολιτικές χαβούζες για να τον πλήξουν.
Η επίσημη πρεμιέρα του κινήματος του Γιάνη Βαρουφάκη κατά της λιτότητας προγραμματίστηκε για τις 9 Φεβρουαρίου.
 Μάλιστα, ο πρώην υπουργός Οικονομικών σε συνέντευξή του στην ελβετική τηλεόραση αποκάλυψε και τον πρώτο ευρωπαίο πολιτικό που θα συμμετάσχει: Πρόκειται για τον πρώην υπουργό Οικονομίας της Γαλλίας Αρνό Μοντεμπούρ.
Όπως είπε, σύμφωνα με τη Le Figaro, το κίνημά του θα έχει θα έχει διακρατική δομή και θα είναι «ανοιχτό σε όλους όσους συμμερίζονται την επιθυμία να αναδημιουργηθεί μια πολιτική επενδύσεων και ανάκαμψης στην Ευρώπη».
«Στις 9 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει αυτό το «πανηγύρι», που δεν είναι πολιτικό κόμμα, αλλά μια συγκέντρωση ανθρώπων για να βρεθούν λύσεις», επισήμανε.
Ο πρώην ΥΠΟΙΚ είπε ότι θέλει το κίνημα να είναι ανοιχτό σε προσωπικότητες από όλες τις πλευρές, «από την αριστερά, την κέντρο-αριστερά ή την νεοφιλελεύθερη δεξιά». Η μόνη προϋπόθεση; «Η αποδοχή των βασικών αρχών που θα καθοριστούν στο μανιφέστο μας» τόνισε ο κ. Βαρουφάκης.


Δημοσίευση σχολίου