Ο άνθρωπος απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.
Η οξυδέρκεια του μυαλού του, η τετράγωνη λογική, οι τεράστιες γνώσεις του και συγχρόνως η απλότητα της σκέψης του, συνεχίζει να με αφήνει άφωνο!!!
Για το μόνο που λυπάμαι είναι το ότι ο Ελληνάκος του σήμερα δεν μπόρεσε να εκτιμήσει τόσο τις ικανότητές του όσο και την ειλικρίνειά του, τρώγοντας πάλι το παραμύθι των ΜΜΕ και τον απίστευτο πόλεμο λασπολογίας εναντίον του emoticon frownΔυστυχώς, ο λαός μας δεν έχει την ωριμότητα να κατανοήσει κάποια σημαντικά πράγματα και όπως πάντα (ιστορικά) αυτή η χώρα θάβει τα άξια τέκνα της. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι ο μόνος άνθρωποςροσοχή: ΜΗ πολιτικός) που σήκωσε κεφάλι στους δυνάστες μας και διαπραγματεύτηκε με τσαμπουκά απέναντι στα διεθνή μεγαθήρια, λοιδορήθηκε σε τέτοιο σημείο από την συντριπτική πλειοψηφία, ενώ δεν του αναγνωρίστηκε το γεγονός ότι είχε εναλλακτική λύση (plan B) στο οικονομικό αδιέξοδο της Ελλάδας. Αντιθέτως... κατηγορήθηκε γι' αυτό!!!
Όπως επίσης κατηγορήθηκε για το ότι είχε το θάρρος να αποχωρήσει από το Κυβερνητικό σχήμα, όταν είδε ότι ο Αλεξέϊ Τσιπρόφ έκανε στροφή 180 μοιρών από την αρχική ρότα. Αντί να εκτιμηθεί η ειλικρίνεια και το ήθος του, διότι δεν θέλησε να απογοητεύσει τους Έλληνες και να προδώσει τα πιστεύω του (αλλά και τη χώρα του) λοιδορήθηκε και πάλι από τον αχάριστο ελληνικό λαό.

Δείτε το video εδώ.

https://www.facebook.com/lefteris.pavlidis.7

Δημοσίευση σχολίου