Τα Χριστούγεννα πέρασαν, ο πλανήτης στολίστηκε με λαμπάκια και λαμπιόνια αλλά κανείς δεν μπόρεσε να κρύψει την κρίση που μαστίζει την ανθρωπότητα όπως και κανείς δεν μπόρεσε να κρύψει το μεγάλο ψέμα ότι τα κράτη που ακολούθησαν τα μνημόνια βγήκαν από την κρίση.
Περίπου 2.500 άποροι, μεταξύ των οποίων πολλοί ηλικιωμένοι και παιδιά, στήθηκαν στην ουρά στο κέντρο του Δουβλίνου για να πάρουν χριστουγεννιάτικο συσσίτιο. Ο αριθμός των συμμετεχόντων στο συσσίτιο αλληλεγγύης ξεπερνάει τα περσινά στοιχεία.
Η κρίση λοιπόν ξεπερνιέται για τους αριθμούς αλλά όχι για τους φτωχούς οι οποίοι συνεχίζουν να αυξάνονται δραματικά προκειμένου να ευημερούν οι αριθμοί.
Οι ουρές των πεινασμένων στην Ευρώπη ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και στην χώρα που διαλαλούν, οι τοκογλύφοι, ότι ξεπέρασε την κρίση ακολουθώντας την πολιτική των μνημονίων οι ουρές δείχνουν ξεκάθαρα ποιος είναι ο αληθινός στόχος.
 «Είναι σοκαριστικό αλλά δεν με εκπλήσσει. Αυτό που είναι πραγματικά φρικτό είναι ο αριθμός των παιδιών που έρχονται εδώ» δήλωσε ο ιερέας Κέβιν Κρόουλι ο οποίος μοίρασε φέτος πάνω από 3000 μερίδες φαγητού σε πεινασμένους και συμπλήρωσε «Η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι υπάρχει ανάκαμψη, αλλά δεν υπάρχει ανάκαμψη για τους φτωχούς» υποστηρίζει.
 Το ίδιο συνέβη και σε άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις και με αυτό τον τρόπο εκπληρώνεται το όνειρο της Γερμανίας για πείνα και εξαθλίωση στην Ευρώπη. 






Δημοσίευση σχολίου