Ζήλεψε τις μεθόδους Ερντογάν η φασιστοαριστερή κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου και υιοθέτησε πλήρως τις μεθόδους του.

Οι συλλήψεις δημοσιογράφων πλέον μπορεί να θεωρούνται η συνήθης πρακτική και έτσι η έφοδος που έκανε η αστυνομία στην εφημερίδα Παραπολιτικά και συνέλαβαν τον διευθυντή της εφημερίδας, Παναγιώτη Τζένο, δεν αποτελεί έκπληξη και ίσως δεν θα έπρεπε να αποτελεί ούτε καν είδηση.

Η επιχείρηση σύλληψης έγινε έπειτα από μήνυση που είχε υποβάλει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, όπως μεταδίδουν τα parapolitika.gr.
Ο Παναγιώτης Τζένος οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.
Αστυνομικοί με πολιτικά συνοδευόμενοι από εισαγγελέα συνέλαβαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου τον Δ/ντη του Ομίλου Παραπολιτικά, Παναγιώτη Τζένο, μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος. Η μήνυση κατατέθηκε με αφορμή το ρεπορτάζ για το ταξίδι που πραγματοποίησε ο κος Καμμένος στις Αυστριακές Άλπεις την περίοδο των εορτών.
Μέσα και έξω από τα γραφεία των Παραπολιτικών βρίσκονταν περισσότεροι από δέκα αστυνομικοί, σύμφωνα με τα parapolitika.gr. Ο Παναγιώτης Τζένος οδηγείται στον Εισαγγελέα, προκειμένου να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο.
Τελικά αποδεικνύεται ότι ο Καμμένος είναι πολύ καλός δάσκαλος καθώς έμαθε στον Τσίπρα να γράφει πάρα πολύ καλά και με το δεξι.


Δημοσίευση σχολίου