Το σχέδιο του Τζορτζ Σόρος να εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ η Χίλαρι Κλίντον απέτυχε παρά τα πολλά εκατομμύρια που προσφέρθηκαν από τον δισεκατομμυριούχο, όπως και οι προσπάθειες του να  αποσταθεροποιηθούν οι ΗΠΑ με την οικονομική υποστήριξη διαμαρτυριών, ....

γράφει το YourNewsWire και αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο.


Αποτέλεσμα η πλήρης αποτυχία των σχεδίων του Σόρος, μια ασυνήθιστη ήττα για τον 80χρονο κερδοσκόπο του χρηματιστηρίου. Αλλά δεν το βάζει κάτω.

Τα κόλπα του Σόρος με τη χρηματοδότηση και των έλεγχο πολιτικών μαριονετών και οι προκαθορισμένες κινήσεις τους είναι, ήδη, γνωστές σε όλον τον κόσμο, με τις παρεμβάσεις του σε πολλές χώρες.

Αυτή η πραγματικότητα αναγκάζει τον περιβόητο δισεκατομμυριούχο προπαγανδιστή της Νέας Τάξης, να επιστρέψει σε δοκιμασμένες μεθόδους για την απόκτηση του πολιτικού ελέγχου.
Οι αναλυτές που παρακολουθούν στενά τη συμπεριφορά του «πληγωμένου θηρίου», βλέπουν τις τελευταίες εβδομάδες ότι κινείται σε μια νέα κατεύθυνση.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κεφάλαια, που ο Σόρος έριξε στην καμπάνια της Χίλαρι Κλίντον, είναι πολύ ασήμαντα σε σύγκριση με τα τεράστια ποσά που ρίχνει τώρα στην αγορά ομολόγων.

Το σχέδιο είναι να δημιουργήσει έναν «οικονομικό Αρμαγεδδώνα» οδηγώντας το δυτικό κόσμο και ιδιαίτερα τις ΗΠΑ στο χείλος του γκρεμού.

Στόχος του είναι από τις στάχτες που θα δημιουργήσει να αναβιώσει η Νέα Παγκόσμια Τάξη του Σόρος.

Ο δισεκατομμυριούχος πιστεύει ότι η Αγορά (χρηματιστήριο) είναι το αδύναμο σημείο του Τραμπ, πιστεύει ακόμη, ότι ο Τραμπ δεν έχει καμία πιθανότητα να «επιζήσει» μετά την επίθεση στις Αγορές.

Πιστεύει ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ θα καταστραφεί οικονομικά και δεν θα μπορεί να εστιάσει την προσοχή του στα καθήκοντά του και στις υποσχέσεις του «να ξανακάνει την Αμερική μεγάλη».


Η μέθοδος του Σόρος να καθυποτάξει την Τράπεζα της Αγγλίας και να καταστρέψει την οικονομία της Μαλαισίας σε μια μέρα, θα πρέπει να θεωρείται ένα ‘ζέσταμα’ για την εφαρμογή του μεγαλεπήβολου σχεδίου για τον παγκόσμιο οικονομικό Αρμαγεδδώνα» ισχυρίζεται αναλυτής της «Wall Street».
http://yournewswire.com/
 http://www.echedoros-a.gr

Δημοσίευση σχολίου