Αν αυτοί η χώρα "σηκωθεί" από αυτούς που κυβέρνησαν και την κυβερνάνε τώρα, τότε το βέβαιο είναι ότι πιστοί και άπιστοι πρέπει να το πάρουμε απόφαση. "ΘΑΥΜΑ"

Την ημέρα του θαύματος μπάντες θα παιανίζουν το εμβατήριο "Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ …ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ, ΤΡΑΒΑ, ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑΑΑΑΑΑ,…" και το αλαλάζον κοινό θα κράζει "Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ".
Τα παρατράγουδα που συμβαίνουν στην "ΕΛΛΑΣ" του 2015 μας επιτρέπουν με ασφάλεια να θεωρήσουμε ότι η κατάστασης θαύματος δεν πρέπει να αποκλείεται καθόσον λέγω, μόνο μέσω αυτού θα "προέλθει και θα προσέλθει" η σωτηρία της χώρας, Βεβαίως, Βεβαίως.
Σχωράτε με αδέρφια αλλά κοντεύουμε να λαλήσουμε και είναι προτιμότερο να το ρίξουμε στην τελίτσα γιατί ...στην διαύγεια αναρτήθηκε η τροποποίηση της Επιτροπής Αξιολόγησης των Διοικητών και Αναπληρωτών των Νοσοκομείων από την οποία, θα κριθούν και οι νυν Διοικητές και Αναπληρωτές με βάση την έκθεση των Διοικητών των οικείων Υγειονομικών Περιφερειών. Και θα γίνει και πρόσκληση ενδιαφέροντος για καινούργιους υποψήφιους.
Μέχρι εδώ όλα καλά και τίποτε περίεργο.
ΟΜΩΣ
Τα μέλη της επιτροπής είναι τα εξής:
1. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας.
2. ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (Κε.Σ.Υ.).Είναι πρώην βουλευτής και υπουργός της ΝΔ.
3. ΝΙΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Καθηγητής Οικονομικών και Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.
4. ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Σύμβουλος του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.).
5. ΜΠΕΡΕΤΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Οικονομολόγος – Σύμβουλος Διοίκησης της Α.Ε. με την επωνυμία «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ»

Άντε να πάρει το ποτάμι το ότι ο Μ.Ν είναι άνθρωπος των Carrefour-Μαρινόπουλος που τα καταστήματά τους κλείνουν το ένα μετά το άλλο και ο πετάνε τον κόσμο στο δρόμο αλλά, 
μήπως αυτός ο κ. Ν. Μπερετάνος είναι ο φίλος του Άκη Τσοχατζόπουλου που στο παρελθόν, επί ΠΑΣΟΚ, ήταν γενικός διευθυντής της Γενικής Τράπεζας ;
Μήπως είναι ο κολλητός του Γ. Δασκαλάκη που μετείχε στην χρηματηστηριακή "Τρώιλος" την οποία η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου έβαλε λουκέτο γιατί ήταν αυτή που μετά την «Ακρόπολις» και την «Αrtion» μεσολάβησε, επί ΝΔ στην πώληση δομημένου ομολόγου ύψους 130 εκατ. ευρώ, το γνωστό σκάνδαλο των ομολόγων;
Μήπως το 2011 επί ΝΔ ήταν ο κ. Ν. Μπερετάνος σύμβουλος του υποδιοικητή στο ΙΚΑ.
Μήπως δηλαδή είναι από αυτούς που είναι το παιδί για όλες τις δουλειές;
Ερώτημα βάζουμε.
Αν είναι συνωνυμία και αδικούμε τον άνθρωπο, εκ των προτέρων συγγνώμη και εάν έχουμε ενημέρωση θα το διορθώσουμε, αλλά αν είναι ο ίδιος, τότε μου έρχεται στο νου εκείνη η ταινία με τον …ποιητή Φανφάρα.  



Δημοσίευση σχολίου