Το βρώμικο κύκλωμα γύρω από τις καταγγελίες Πανούση φαίνεται ότι έχει ισχυρά ερείσματα στην κυβέρνηση η οποία ανί να διερευνήσει τις καταγγελίες περνάει στην αντεπίθεση καταθέτοντας αγωγές κατά του πρώην υπουργού της.


Σε λίγη ώρα θα μεταβούν στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη τέσσερα κυβερνητικά στελέχη, για την υπόθεση Πανούση. 
Με δική τους πρωτοβουλία ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του πολίτη Νίκος Τόσκας, ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Μιχάλης Καλογήρου και ο διευθυντής στο γραφείο του πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος, θα επισκεφτούν την εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά εναντίον του πρώην υπουργού. 
Η κυβέρνηση απευθύνει τη βαρύτατη κατηγορία στον κ. Πανούση, ότι είναι ο διακινητής διαβαθμισμένων εγγράφων προς τα μέσα ενημέρωσης. Μάλιστα, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη επικαλείται στη νυχτερινή γραπτή δήλωσή της το διευθυντή Ειδήσεων του Mega και όσα της είπε εκείνος ότι, όντως, ο Γ. Πανούσης τους έδωσε το επίμαχο υλικό. Υλικό, συν τοις άλλοις, που δεν νοείται να παίρνει κανένας υπουργός στο σπίτι του... 
Ένα άλλο ερώτημα που ανακύπτει είναι εάν ο Γιάννης Πανούσης ενημέρωσε ενώ ήταν υπουργός της κυβέρνησης; «Απολύτως κανέναν», ήταν η κατηγορηματική απάντηση κυβερνητικών κύκλων. Όταν αυτό που όφειλε να κάνει, ήταν να ενημερώσει τον πρωθυπουργό για τα στοιχεία που υποστηρίζει ότι παρέλαβε από τους υφισταμένους τους και τα οποία στοιχειοθετούσαν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, τις απειλές κατά της ζωής του. 


Δημοσίευση σχολίου