Αυτοί που βλέπετε να ανεβαίνουν τα σκαλιά του Μαξίμου για να δώσουν προτάσεις για το αγροτικό, όλοι αυτοί οι προσκυνημένοι διασπαστές, δεν είναι τίποτε άλλο από πληρωμένους ρουφιάνους που είναι διορισμένοι από τον υπουργό Αποστόλου, σε θέσεις κυβερνητικών οργανισμών.


Όλες αυτές οι θέσεις που υπάρχουν για να συντηρούνται οι πραιτοριανοί της εξουσίας το μόνο που προσφέρουν στην κοινωνία είναι "ρουφιάνους" καθώς εκεί πηγαίνει το κάθε κομματικό κοπρόσκυλο το οποίο τα αρπάζει χωρίς να κάνει απολύτως τίποτε.
Σήμερα αυτοί χρησιμοποιούνται σε ρόλο "αγρότη" όπως δήλωσε ο αγροτοσυνδικαλιστής του και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ Βαγγέλης Μπούτας.
Ο πρώην βουλευτής και πρόεδρος των Αγροτικών Συλλόγων Καρδίσας, χαρακτήρισε την διάσπαση των αγροτικών κινητοποιήσεων αναμενόμενη, και την απέδωσε στους ρουφιάνους υπηρέτες της τρόικας και του Τσίπρα.  

«Υπάρχουν πρόθυμοι οι οποίοι αλληλοσπρώχνονται για το ποιος θα ανέβει τα σκαλιά του Μαξίμου», αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση του μπλόκου της Νίκαιας κάτι που επανέλαβε και ο Β. Μπούτας.

Δημοσίευση σχολίου