"Αμερικανικά μαχητικά κρούσης από το Ιντσιρλίκ χτύπησαν τα νοσοκομεία σε Αζάζ και Χαλέπι, χθες και την Τετάρτη" καταγγέλλει ήμερα η Μόσχα απαντώντας στις προκλητικές δηλώσεις των Αμερικανών ότι κατά τους ρωσικούς βομβαρδισμού χτυπήθηκαν τα νοσοκομεία αυτά και σκοτώθηκαν άμαχοι και μέλη των "Γιατρών χωρίς Σύνορα". 



Δεν το χωράει ανθρώπινος νους, πόσο διεστραμμένοι άνθρωποι διαχειρίζονται τις τύχες του κόσμου!!! Η Ρωσία πρίν λίγο δημοσιοποίησε φωτογραφία δορυφόρου τηλεσκόπισης που δείχνει την στιγμή που ένα αεροσκάφος των ΗΠΑ,τύπου Α-10, χτυπά το νοσοκομείο της πόλεως Azaz με συνέπεια τους δεκάδες νεκρούς!!!

Θυμίζουμε ότι την Δευτέρα οι "Γιατροί χωρίς Σύνορα" ανακοίνωσαν ότι ένα νοσοκομείο στην βορειοδυτική συριακή πόλη της Maarat Numan,στην επαρχία της Idlib κοντά στην Αzaz, χτυπήθηκε από τέσσερις πυραύλους χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει από ποια πλευρά προήλθαν και σκοτώθηκαν επτά άμαχοι. 

Παρόμοια προβοκάτσια είχε συμβεί και το 2013 όταν οι ισλαμιστές είχαν κάνει επίθεση με χημικά στην ανατολική Γκούτα της Δαμασκού σκοτώνοντας γυναίκες και παιδιά και εν συνεχεία οι ΗΠΑ κατηγόρησαν τις συριακές δυνάμεις για να έχουν αφορμή να επέμβουν, μια επέμβαση που δεν έγινε ποτέ καθώς δεν την επέτρεψε η Ρωσία.

Το ίδιο έγινε και με το Σεράγεβο στην Βοσνία που δαιμονοποίησαν τους Σέρβους!!! 

Σκοπός τους να αποκτήσουν το ηθικό έρεισμα ώστε να εισβάλουν στην Βόρεια Συρία οι Τούρκοι. Τότε όμως στην Βοσνία δεν υπήρχε ο Β.Πούτιν όπως σήμερα!!!Οι ρωσικοί δορυφόροι με ευκρίνεια ελαχίστων εκατοστών απέδωσαν στήν διεθνή κοινή γνώμη τον μέγα προβοκάτορα!!!Είναι αυτός που βρίσκεται πίσω απο την Άγκυρα,πίσω απο τον isis,πίσω απο κάθε δύναμη της νέας εποχής...και η ώρα του πλησιάζει.






Δημοσίευση σχολίου