Καταιγιστικές είναι πλέον οι εξελίξεις και οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται σε πολιτικό επίπεδο καθώς πρώτο ρόλο έχει πλέον ο Στρατός.
Η τοπική αυτοδιοίκηση των περιοχών υποδοχής των προσφύγων υπακούουν πλέον στις εντολές του στρατού καθώς η κυβέρνηση βρέθηκε απροετοίμαστη να αντιμετωπίσει αυτή την κρίση.


Το τραγικό είναι ότι η πολιτική ηγεσία ενώ γνωρίζει την ανεπάρκεια της χώρας και πρέπει να ετοιμάσει και να ενημερώσει τον λαό για την κατάσταση την οποία θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε,   εξακολουθεί να διχάζει την κοινωνία και να θεωρεί τον πολίτη εχθρό.
Συνεχίζει δηλαδή την βάναυση φορολογία και το κυνήγι ανθρώπων που έχουν καταρρεύσει οικονομικά, ηθικά και κοινωνικά.
Στρατοκρατούμενη Ελλάδα και στρατοκρατούμενη Ευρώπη είναι το μέλλον της γηραιάς Ηπείρου καθώς αυτό που συμβαίνει στην χώρα μας είναι ότι συμβαίνει και στις λοιπές χώρες/δορυφόρους της Γερμανίας.
Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η σλοβενική αστυνομία, οι αρχηγοί των αστυνομικών δυνάμεων της Σλοβενίας, της Αυστρίας, της πΓΔΜ, της Σερβίας και της Κροατίας συμφώνησαν να περιορίσουν τη ροή των μεταναστών σε περίπου 580 ανθρώπους την ημέρα.
Οι αστυνομικοί αρχηγοί είναι«υποχρεωμένοι να περιορίσουν τις ημερήσιες διελεύσεις μέσω των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων σε έναν αριθμό που θα δίνει τη δυνατότητα να ελέγχεται κάθε μετανάστης σύμφωνα με τους κανόνες του Σένγκεν», ανέφερε η αστυνομία σε σημερινή δήλωση της.
Σημειώνεται ότι μόλις την Τετάρτη συνεδρίασαν στη Βιέννη, Αυστρία, Βουλγαρία, Κροατία, Σλοβενία, Αλβανία, Βοσνία, Κόσσοβο, Μαυροβούνιο, πΓΔΜ και Σερβία.
Κι όλα αυτά τη στιγμή που στην Ελλάδα βρίσκονται ήδη 25.000 μετανάστες…Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου