"Μονόδρομος" είναι ο "όρος" που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι των μνημονίων όταν θέλουν να καπελώσουν το λαό και μονόδρομος είναι πλέον για την Κυβέρνηση oi περικοπές και στις κύριες συντάξεις όπως απαιτούν οι δανειστές προκειμένου να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και να αρθεί το αδιέξοδο.

Κυβερνητικός παράγοντας που μετέχει στις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των θεσμών εξηγούσε ότι για την ώρα δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με τους Ευρωπαίους για το ασφαλιστικό αλλά θεωρεί ότι αυτή θα επιτευχθεί τελικά εφόσον προωθηθούν ορισμένες παραμετρικές αλλαγές στο σχέδιο που αφορούν στις επικουρικές και στη μείωση του ανώτατου πλαφόν στην κύρια σύνταξη και στις πολλαπλές συντάξεις.


Παράλληλα εκτιμούσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα επιστρέψουν οι επικεφαλής των θεσμών για την συνέχιση της διαπραγμάτευσης με στόχο την ολοκλήρωση της αξιολόγησης το συντομότερο δυνατόν. Παράλληλα επιβεβαίωνε πληροφορίες για σύγκλιση που παρατηρείται μεταξύ κυβέρνησης και ευρωπαίων για το ασφαλιστικό και ταυτόχρονα τις μεγάλες αποστάσεις που εξακολουθούν να υπάρχουν με το ΔΝΤ σε ότι αφορά το δημοσιονομικό κενό.

Δημοσίευση σχολίου