Σφοδρή επίθεση κατά του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε μέσω twitter ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της βρετανικής επενδυτικής εταιρείας διαχείρισης κεφαλαίων Algebris Investments, Ντέιβιντ Σέρα.


Σε μήνυμα του στο twitter κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για απώλειες 15 δισ. ευρώ στο ελληνικό ΑΕΠ ενώ τον αποκαλεί και φαιδρό πρόσωπο!
Όπως γράφει, με την επιλογή του να πάει τη χώρα σε δημοψήφισμα, ο Αλέξης Τσίπρας ζημίωσε το ελληνικό ΑΕΠ με 15 δισ. ευρώ.

«Το ελληνικό ΑΕΠ ήταν το 2015 στο +6% και τώρα είναι είναι στο -1%. Και μόνο γι’ αυτό θα πρέπει να εφαρμόζει μεγαλύτερη λιτότητα από το 2012», γράφει ο Serra και συνεχίζει, αναφερόμενος πάντα στον Έλληνα πρωθυπουργό: «Φαιδρό πρόσωπο».
Ο Τσίπρας ήξερε εκ των προτέρων ότι το δημοψήφισμα θα το έγραφε στα παλαιότερα των υποδημάτων του και ο λόγος που το έκανε ήταν γιατί ήλπιζε ότι με την απειλή εξόδου της χώρας από το Ευρώ, ο λαός θα ψήφιζε ΝΑΙ και με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να καλύψει την κολοτούμπα που έκανε.
 Κατά συνέπεια δικαιολογημένα ο Ντέιβιντ Σέρα τον κατηγορεί ότι έχασε 15δις απλά και μόνο για να έχει  κάλυψη την ψήφο του λαού στην προμελετημένη μετάλλαξη του. 
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου